Uppnå kontinuerligt växande

Hur uppnår man alltså kontinuerligt växande inom företagande? Vad är det som gör att stjärnföretagen bara fortsätter att växa? Nedan delar jag med mig av deras heta tips för att uppnå framgång inom företagande.

Varje gång en köpare ska handla något så är det extremt viktigt att underlätta för den så mycket som möjligt. Detta gör att köparen inte tappar intresset under tiden av processens gång. Känner köparen att:

1. Kundservicen är tillfredsställande

2. Det är enkelt. Folk gillar när till exempel hemsidor ser ut att vara avancerad och professionell, men de vill även själva att det ska vara enkelt. Det ska vara enkelt att kunna hitta var man söker och kunna se det relevanta priset.

3. Snabbt och smidigt. Effektivisera så mycket som möjligt då folk ofta spontan shoppar och hinner därför inte ångra sig.

4. Kort och sammanfattande. Håll varje sektion av information relevant, glid inte in på sidospår, etc.

Försök att få din säljavdelning att sätta sig in som kunder själva. Se vad som ständigt kan förbättras, vad är bristerna och hur är egentligen kvalitén på servicen? Detta kommer göra att din säljavdelningen är välutbildad och förberedd på alla typer av frågor som de kommer få av väldigt krävande kunder.

Andra viktiga saker som ständigt måste utvecklas inom företaget är att modernisera det. Precis som i artikeln: Få ditt företag att växa så berättar de hur viktigt det är med en framgångsrik marknadsföring.

Så istället för att lägga ner ofantliga summor pengar på marknadsföring så kan man göra på samma sätt som Huda Kattan gjorde. Hon startade en blogg där hon skrev om smink och olika skönhetsprodukter innan hon sträckte sig till Instagram och skapade en plattform för hennes bolag Huda Beauty där. Idag är hon känd världen över med sina 27 miljoner följare Billion-dollar empire from Intsagram.

Det som får hennes Instagram att vara unik är då hon blandar flera olika komponenter i den. Hon delar med sig av:

  • Tips
  • Skönhetsprodukter
  • Andra sminkmärken
  • Hennes blogg
  • Hennes framgång
  • Hennes egna varumärkesprodukter Huda Beauty
  • Mode

Detta göra att allting inte bara är om henne utan även andra produkter. Vilket är helt genialiskt då hon når ut till 27 miljoner som hon marknadsför hennes egna varumärke på. Utöver detta så uppdaterar hon sin Instagram konstant.

Det finns en hel del nyckelregler att tänka på ifall man vill få sitt företag växande framgångsfullt. I serien Keys to Successfully Launch Your Business som office skapat, förklarar tre stycken experter om hur man ska gå tillväga för att nå framgång. De kommer berätta skillnaden om vad folk gör för fel och vad de bör istället tänka på. Dessa regler kommer navigera dig framåt mellan alltifrån start till att nå de målen som ditt bolag strävar efter.